30% kedvezmény - EGF New Cell Complex HD 30ml

Erőteljes feszesítő koncentrátum, aktív sejtregenerációval, egészséges ép bőrre

A feltüntetett ár a 30% kedvezményt tartalmazza!

Erőteljes feszesítő koncentrátum, aktív sejtregenerációval Az aktivált EGF (bőr növekedési faktorok) hat a bőr struktúrájára. A peptidek erősítik a kollagén hálózatot, így a bőr megújul.

30% kedvezmény - EGF New Cell Complex HD 30ml

A hatóanyag -koncentrátum epidermális növekedési faktorokkal (EGF), a hatóanyagokhoz használt bőr intenzív kezelésére, biztosítja a maximális sejterőt és láthatóan simítja a bőrt. Az EGF -ek növelik a bazális sejtek aktivitását. A sejtforgalom életkorral összefüggő lassulása felgyorsul, ami a sejtek további osztódására serkenti. Ez az aktiválási folyamat javítja az epidermisz vastagságát és minőségét. A bőr sokkal simábbnak, frissebbnek és fiatalosabbnak tűnik. Az úgynevezett oligopeptidek és tetrapeptidek szintén csökkentik a vonalak és a ráncok mélységét és térfogatát. A bőr saját regenerációs mechanizmusai jelentősen javultak. Az anti-aging összetevő, a niacinamid (B3-vitamin) kerekíti a formulát. A B3-vitamin fontos szépségápolási vitamin, mivel megakadályozza az öregedéssel járó foltok kialakulását és javítja az epidermisz nedvességmegtartó képességét.

EGF growth factors

Palmitoyl tripeptide-1 & tetrapeptide-7

Niacinamide

Kérjük, vegye figyelembe:

ne használja akut gyulladású bőrtípusokon, például aknés, neurodermatitisz, pikkelysömör vagy bőrrákos bőrön

Otthoni használat:

Minden reggel és este vigyen fel 2-3 cseppet az arcra és a nyakra tisztítás és tonizálás után, majd enyhén masszírozza be. Ezt követően használjon nappali vagy éjszakai krémet. Kerülje a szem környékét. Csak rövid ideig használja.

Reviderm kozmetikumok:

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás